New book / Ny bog

(In Danish only – sorry)


Titel: Gennem alle verdens lande – Beretninger fra et eventyrligt rejseliv
Af: Jakob Øster
Forlag: Turbine
1. udgave, 2. oplag
ISBN: 9788740674071
Hardcover, garnhæftet
488 sider inkl 310 billeder og 16 rutekort
Indeholder 53 faktabokse med praktisk info.
Indeholder Q&A og guides til uafhængige rejser med børn og til selv at besøge 100 lande. Bogen er på dansk. Udgivet 7.10.2021. Andet oplag udkom 1.2.2022.

Vinder “Årets rejsebog” 2021.
På BogForum i BellaCentret vandt bogen Nordic Adventure Film Festival Book Award som “Årets rejsebog 2021”. Se alle vinderne her.

Køb (helst!) bogen fra mit eget lille oplag (signering mulig) – HER – Pris 225 kr.
Gælder kun så længe lager haves.

Køb (alternativt) bogen fra forlag, på nettet eller i boghandlere:
Ønsker du ikke et signeret eksemplar fra min egen beholdning, kan du alternativt købe bogen direkte fra forlaget HER (Vejl. udsalgspris 299,95 kr ex. fragt), fra Bog og Idé HER, på gucca.dk HER, på SAXO HER, hos COOP HER – eller i en række boghandlere landet over.

E-bog – Køb bogen som e-bog HER (kr. 160).

LYDBOG – Pga. de mange billeder og kort i bogen udgives den desværre ikke som lydbog.

GENNEM ALLE VERDENS LANDE er autentiske beretninger fra knap 30 års rejser. Overrumplende historier om ofte tilfældige møder og oplevelser der nærmest overgår fantasien.

Jakob Øster har samlet rejst i mere end 5,5 år og tilbagelagt mere end 225.000 kilometer over land og vand. I 2019 blev han som 47-årig den yngste dansker til at besøge alle lande og kontinenter og kunne samtidig melde sig ind i en af klodens mest eksklusive klubber; et rejsefællesskab der på verdensplan kun tæller godt 100 personer.

Her fortæller han – indlevende og farverigt – om sit besøg hos et hemmeligt satanistisk afrikansk broderskab. Om et sydamerikansk fængsel hvor de indsatte producerer kokain. Om at blive beskudt med brændende pile i Asien, drikke palmevin med muddermænd i Stillehavsregionen og om at rejse med kæreste og børn i lande som Afghanistan, Kiribati og Somalia.

Samtidig er det historien om hvordan en dreng, der var bange for at flyve, mod alle odds, realiserede sin drøm. Igennem det hele skinner kærligheden til kloden, fremmede kulturer, familien og livet.

Via bogens mere end 300 flotte fotos, faktabokse, Q&A og gør-det-selv-guider får du desuden inspiration til hvordan du selv kan sætte hamsterhjulet i frigear og komme ud og opleve vores fantastiske planet.

Note: Bogens mange beretninger kan læses uafhængigt af hinanden. Dvs. bogen kan læses enten som ’hyggelæsning’ hvor du kan udvælge de destinationer du finder interessante, som opslagsværk (landeindeks bagi bogen) med en masse ’fun facts’, som konkret rejseguide eller som en eventyrlig fortløbende selvbiografi.


Jakob Øster (f. 1971) er uddannet civilingeniør og arbejder i IT-branchen og som foredragsholder. Han er tidligere redaktør for De Berejste Klubs rejsemagasin Globen, og har siden 2015 skrevet rejseberetninger fra mere end 40 lande for bl.a. Berlingske, Jyllands-Posten, BT, BT Metro og Jysk Fynske medier.Turbine har også lavet en fin 2-siders salgsbrochure – se den HER.